Maatwerk Stalen Deuren

Stalen deuren op maat

Stijlvolle en tijdloze stalen binnendeuren passen in elk interieur. Stalen deuren hebben wij nooit op voorraad, omdat wij geen standaard producten verkopen. TNW Interieur levert altijd maatwerk waardoor bijna alles mogelijk is. Binnen de offerte is nog veel keuzevrijheid als het gaat om de kleur poedercoating, type handgreep en de glasindeling. TNW Interieur kent weinig grenzen als het om het ontwerp gaat.

Een stalen deur van TNW Interieur is een combinatie van glas en staal. Dit maakt een stalen deur met glas degelijk, maar ook zwaar. Ondanks dat is een stalen deur met één vinger te openen en sluiten door het gebruik van degelijke (taats)scharnieren of schuifrails.

TNW Interieur maakt drie typen stalen deuren. Stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren en stalen schuifdeuren. Een taatsdeur is een draaideur welke naar twee zijden geopend kan worden door het gebruik van een ‘taatsscharnier’. Technische informatie over de te gebruiken taatssystemen kunt u hier  vinden.  Een schuifdeur schuift over de wand, maar kan ook in een wand weggeschoven worden. Onze schuifdeuren bevatten tot een breedte van 1300mm een soft-close systeem, zodat de stalen schuifdeur niet uit uw hand kan schieten en open of dicht klapt. Is de door u gewenste deur breder? Dat kan! De deur is dan zo zwaar dat soft-close overbodig is, deze deur zal niet zomaar uit uw handen schieten.

Modellen stalen binnendeuren

Stalen scharnierdeuren

Scharnierdeuren hebben    een enkele draairichting en een maximale deuropening van    180 º .

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement, een schuifdeur is ook  ruimtebesparend.

Stalen taatsdeuren

Taatsdeuren  draaien  tweezijdig open en dicht . Vloerverwarming is geen probleem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.