Altijd Maatwerk

Korte Levertijden

Werkzaam in NL & BE

Snelle Communicatie

Vaste Aanspreekpunten

Eigen Productie

Over Ons

Begin 2017 kregen wij de vraag of Teun een binnendeur zou kunnen lassen, aangezien Teun eerder een eigen bedrijf heeft gehad waarin veel laswerkzaamheden voorkwamen. En aangezien Teun ‘nee’ niet vooraan in zijn woordenboek heeft staan, is hij enthousiast aan het werk gegaan met lassen, uitzoeken waar we dit frame konden laten coaten, welke scharnieren kwalitatief goed waren en waar we het glas vandaan zouden gaan halen. Ondertussen is Wendy aan de slag gegaan met dit project op marktplaats te zetten, want ja… wie weet…

En zo kwam langzaamaan van het één, het ander.

Van adverteren op marktplaats naar een eigen website, van een kantoor aan de eetkamertafel naar een aparte kantoorruimte en ondertussen werken we ook niet meer met tweeën, maar zijn we uitgegroeid tot een enthousiast bedrijf met acht collega’s.

En daar zijn we maar wat trots op!

Inmiddels bestaan we (officieel) bijna 5 jaar en we kunnen zeggen dat we in een korte tijd een enorme groei doorgemaakt hebben.

We kunnen ons specialist noemen in maatwerk stalen deuren en maatwerk stalen trappen. Maar, wanneer een klant een creatief idee heeft denken wij graag mee in de mogelijkheden. ‘Nee’ staat nog steeds niet vooraan in ons woordenboek. Dus heeft u interesse in een stalen deur, een stalen trap of een ander product van staal al dan niet in combinatie met eikenhout? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Graag tot ziens!   Teun & Wendy