Altijd Maatwerk

Korte Levertijden

Werkzaam in NL & BE

Snelle Communicatie

Vaste Aanspreekpunten

Eigen Productie

Over Ons

Begin 2017 kregen wij de vraag of Teun een binnendeur zou kunnen lassen, aangezien Teun eerder een eigen bedrijf heeft gehad waarin veel laswerkzaamheden voorkwamen. En aangezien Teun ‘nee’ niet vooraan in zijn woordenboek heeft staan, is hij enthousiast aan het werk gegaan met lassen, uitzoeken waar we dit frame konden laten coaten, welke scharnieren kwalitatief goed waren en waar we het glas vandaan zouden gaan halen. Ondertussen is Wendy aan de slag gegaan met dit project op marktplaats te zetten, want ja… wie weet…

En zo kwam langzaamaan van het één, het ander.

Van adverteren op marktplaats naar een eigen website, van een kantoor aan de eetkamertafel naar een aparte kantoorruimte en ondertussen werken we ook niet meer met tweeën, maar zijn we uitgegroeid tot een enthousiast bedrijf met acht collega’s.

En daar zijn we maar wat trots op!

Inmiddels bestaan we (officieel) bijna 5 jaar en we kunnen zeggen dat we in een korte tijd een enorme groei doorgemaakt hebben.

We kunnen ons specialist noemen in maatwerk stalen deuren en maatwerk stalen trappen. Maar, wanneer een klant een creatief idee heeft denken wij graag mee in de mogelijkheden. ‘Nee’ staat nog steeds niet vooraan in ons woordenboek. Dus heeft u interesse in een stalen deur, een stalen trap of een ander product van staal al dan niet in combinatie met eikenhout? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Graag tot ziens!   Teun & Wendy

 

Esther ..
02/09/2021
Daan Ockerse
23/06/2021
Erg fijn bedrijf, goede service, communicatie en prijs kwaliteit! Maakt de verbouwing helemaal compleet.
Martijn Leniger
15/11/2020
Erg blij met onze nieuwe deur, het maakt onze kamer en hal helemaal af. Bij komend voordeel wij hoeven de kinderen nu nooit meer te vragen of ze de deur willen dicht doen 😁 Teun en Wendy bedankt voor de service!
Bas Vellekoop
11/11/2020
Wij zijn bijzonder tevreden over twee mooie nieuwe deuren, netjes geïnstalleerd. Ze maken ons huis is af - mooi en modern. Prettige communicatie en hele goede service.
Patrick Bolink
05/06/2020
Via Google kwamen wij terecht bij TNW in onze zoektocht naar een stalen schuifdeur. Na wat mail contact en een offerte is Teun bij ons thuis geweest voor het inmeten en doornemen van onze wensen. Sneller dan gepland kon de wand/schuifdeur geplaatst worden. We zijn er super blij mee! Degelijke kwaliteit, alles conform afspraak en verwachting. Na oplevering was er nog een klein puntje op te lossen, werd ook snel geregeld. Kortom: niet twijfelen, goed bedrijf en mooi product. Teun en Wendy: bedankt!!
Vincent Brouwers
15/02/2020
Top bedrijf !!! Extreem goede prijs! Super vriendelijk !!! Had niet better kunen wensen ... Schrijf niet snel recenties ... Niet echt veel tijd Maar voor deze mensen maak ik tijd ! TOP ! Bedankt.
Sjors Abrahams
08/12/2019
Erg tevreden over het advies dat we hebben gekregen, en het eindresultaat is fantastisch!