Glazen Schuifwanden voor Buiten

Langer van uw tuin en overkapping of veranda genieten

Met een  glazen schuifwand  geniet u langer van uw tuin en overkapping of veranda.  De combinatie van hoogwaardig aluminium en glas zorgt voor een luxe uitstraling.

Wat kost een glazen schuifwand per meter?

Een glazen schuifwand is verkrijgbaar  van  € 175,- tot € 200,- exclusief btw, per strekkende meter. Voor alle hoogtematen geldt dezelfde prijs. Afhankelijk van de gekozen accessoires kan de prijs per strekkende meter hoger zijn.

Een offerte aanvragen?

Via de   website  van Foravida kan u uw  schuifwand samenstellen. Bij het samenstellen kan u kiezen uit een breed assortiment accesoires.   Laat ons weten  waar uw keuzes op gevallen zijn en wij  verzorgen de rest voor u. De prijs van de producten blijft hetzelfde. Twijfels over de afmetingen? Geen zorgen,  wij bieden inmeetservice aan.

Waarom bestellen via TNW Interieur?

Andere voordelen:

Stalen Schuifwanden voor Buiten

Met een stalen schuifwand  op maat kunt u de stijl van uw interieur doortrekken naar buiten voor een prachtig geheel. De stalen buitenpuien geven direct comfort en privacy  op uw terras, geven een luxe uitstraling zonder verlies van licht en ruimtelijkheid. Onze  schuifwanden worden gemaakt van niet-geïsoleerde profielen welke thermisch verzonken worden en vervolgens gepoedercoat. Op deze manier is het staal geschikt  voor alle weersinvloeden.  Elke RAL-kleur is mogelijk evenals prachtig getint glas voor net dat beetje extra.